VAŽNO! Izrada i predaja GIFUK izvještaja za 2020 godinu!

VAŽNO! Izrada i predaja GIFUK izvještaja za 2020 godinu!

VAŽNO! Izrada i predaja GIFUK izvještaja za 2020 godinu! 1024 571 Zoran Grubiša

Sukladno uspješnoj dosadašnjoj saradnji, slobodni smo Vas i ove godine podsjetiti na obavezu predaje godišnjeg izvještaja o sistemu finansijskog upravljanja i kontrole u subjektima javnog sektora Republike Srpske. Obaveza slanja polugodišnjeg i godišnjeg izvještaja primjenjuje se na subjekte iz člana 2. Zakona o sistemu internih finansijskih kontrola u javnom sektoru Republike Srpske.

Zakonski definisani rok za predaju godišnjeg izvještaja o sistemu finansijskog upravljanja i kontrole je 31 januar tekuće godine za prethodnu godinu i on se kao takav dostavlja Centralnoj jedinici za harmonizaciju Republike Srpske.

SEVOI Financial Consulting  Vam nudi izradu cjelokupne propisane dokumentacije u sklopu izrade Godišnjeg izvješća o sistemu finansijskog upravljanja i kontrole.

Budući da je interes za izradu dokumentacije velik, skrećemo Vam pozornost na blagovremenu prijavu za izradu cjelokupne dokumentacije, što potvrđujete ispunjenom prijavnicom koju šaljete na e-mail: nina.maricic@sevoifc.com.

Dodatne informacije o samoj izradi dokumentacije možete pronaći na web stranici www.sevoifc.com

Radujemo se saradnji s Vama!

Prijavi se na Newsletter

Poslaćemo vam biltene sa vestima i savetima. Nema neželjene pošte.